Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.Spekulanten

#Blogg100Posted by Mårten Ohlsson Sun, April 21, 2013 16:48:19

När jag kom hem en dag i veckan meddelade Christina triumferande att den första spekulanten hör av sig. Det hade varit en man med många frågor som ringt. De var inte helt lätta att svara på för min hustru.

Hon hade uppmanat honom att återkomma när jag var hemma. Men nej, spekulanten hade stått på sig. Längd, vikt, årsmodell, motor typ, om det var färsk- eller sjövatten i kylsystemet; om båten gått i sött eller saltvatten, det och mer därtill ville han veta.

Och varje ”vet inte” hade lett till en ny fråga tills spekulanten vänligt men bestämt fått finna sig i ett besked om att samtalet var slut. Han hade inte velat lämnat något telefon nummer, men han var välkommen att återkomma berättade Christina.

- Frågade han verkligen efter längd, vikt årsmodell, motortyp kylsystem, utrustning och var hon hade gått, frågade jag förbryllat.

- Ja, svarade Christina. Hurså?

- Allt, precis allt han frågade efter står faktiskt i annonsen.

Än är det inte affär. Faktum är att han inte heller ringt tillbaka, men det känns fint att veta att någon varit så nyfiken att man faktiskt lyft telefonluren och kostat på sig ett långt samtal.

  • Comments(0)//myrablogg.rodarummet.net/#post106