Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.Ett häftigt kök är ingen rättighet.

Min BåtPosted by Mårten Ohlsson Sun, June 12, 2011 20:43:44

Självklart kan du köpa dig något som liknar ett häftig kök. Men om du verkligen vill ha ett så kan det inte köpas för pengar. Ett häftiga kök byggs inte i fabriker, inte av spånplatta och det är definitivt ingen rättighet. Ett häftigt kök kräver tankemöda, tid och trä.


1 Kökslåda. En innovation att stoppa knivar och gafflar i . Som synes är den lite vinklad uppåt så att den inte ska riskera att öppnas vid sjögång.

2 Lådan är i solid fura och teak. Som synes perfekt avpassad både till skåpöppningen och den klassiska besticklådan från Hammarplast.

3.Hållaren för flaskor, termosar och andra rundbottnade utensilier har flyttat en våning ner och fått tak. (måste lära mig rotera bilder...)

4 Två kromade strömbrytare från Kjell & Co fungerar som kranar till de två utkastarna, en för färsk- och en för sjövatten.

5 Ventialation - inte helt fel det heller. Men vad och varför ska det ventileras just här? Första rätta svar vinner en kall dricka.

  • Comments(3)//myrablogg.rodarummet.net/#post11