Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.Min nya servis #blogg100 dag 3

BåtmatPosted by Mårten Ohlsson Mon, March 03, 2014 18:09:44

Riktigt vad det blir för båt i sommar får vi se. Jag tänker samla i hop förra årets erfarenheter av att sälja båt (kommer här snart) och ta nya tag för att sälja. I juni blir det i alla fall Bohuslän till sjöss, (mer om det kommer också.) Och så finns ju förstås Myran kvar, men det känns inte så där jätte lockande att pyssla med den. Faktiskt har jag knappt inte varit och tittat till den en enda gång i vinter.

Men för att inte förta alla båtglädje har jag slagit till och köpt mig en ny båtservis, som kommer att funkar var jag än dricker mitt morgonkaffe.

På Båtmässan i Göteborg fann jag en magiskt kittel, som hämtad från Harry Potter, En sådan som piper när vattnet kokar. Tänk själv, man vaknar kaffesugen, men i stället för att stå och vänta på att kaffevattnet ska koka går man tillbaka i kojen och ligger där och väntar på att det ska börja pipa. Kan det bli bättre?
-Absolut, i stället för en trist kaffe kopp i plast ska det bli morgonjava i en äkta bleckmugg, inköpta på flygplatsen i Longyearbyen, vackert röda dekorerade med en isbjörn och texten ”dangerous Marinelife”.  • Comments(0)//myrablogg.rodarummet.net/#post121