Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.Båtmässan Revisitetd #blogg100

BåtkulturPosted by Mårten Ohlsson Mon, February 11, 2013 21:00:40

Efter ett par avkoppla(n)de dagar i Göteborg är vi hemma och summerar intrycken från årets upplaga av Båtmässan.

Det var lite glesare, lite färre besökare lite färre utställare, tyckte vi: Tio procent mindre besökare men lika många seriösa spekulanter som vanligt, så sammanfattade försäljaren av de Nederländska sniporna. Ett större bakslag för arrangörerna än utställarna med andra ord.

Men att det är lite glesare gjorde inte oss något. Under fem timmar har vi tittat på båtar och prylar med mer eller mindre maritim anknytning, lekt med stora badbollar och pratat bort en halvtimma med en båtförsäljare.(mer om det lär komma) och ändå hade vi inte sett allt som fanns att se. Yrvinds båt glömdes bort, Veteranbåtshallen får vi återkomma till nästa år och scenprogrammen lämnade vi därhän.

Men med mig hem hade jagen kasse full med årets utgåva av de tunga litterära verken författade av Watski, Hjertmans och Biltema. Det har tagit mig två dagar att läsa dem, och i morgon är det dags för recensioner.

1 en jätte badboll i en jättebarnpool

2 mindre folk men lika mycket kunder berättar en säljare i sydväst som just gjort affär.

3 två förväntansfulla mässbesökare på morogntåget mot Göteborg

Passar på att be maringuiden.se om ursäkt: Jag hade missat deras FB grupp och att de gjorde inlägg under mässveckan. All heder åt dem, men så är MG också webb.  • Comments(0)//myrablogg.rodarummet.net/#post54