Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.En påskutflykt

#Blogg100Posted by Mårten Ohlsson Tue, April 02, 2013 09:24:51

Till slut vågade jag mig ut till hamnen. Skulle ställningen ha rasat, presenning blåst av och båten vara full med vatten? Eller skulle hela båten helt sonika vara borta?Nix, inget av dessa mardrömmar kom att besannas. Tvärt om. Trots tö och snö i omgångar hade ställningen och presenningen klarat vintern. Årets variant av täckställning, förstärkt med gaffatape och extra press under den stora, tycktes tvärt om ha klarat sitt uppdrag bättre än någonsin.

Jag klättrade ombord från badbryggan. Det har funnits vårar då det varit mer skräp ombord. Snö har sina fördelar! Jag tittar igenom båten, nej det verkar som om allt klarat sig. Till och med batteriet i skruvdragaren har överlevt vintern utan att ladda ur.

Jag går ett varv runt båten, känner att jag börjar bli sugen på att vårrusta. Vaxa skrov, provstarta motorn och göra klart för den första turen. I mitt huvud börjar jag göra list på vad som ska fixas.

Än ligger isen tjock och det känns som det är långt till vär men om bara någon vecka så.  • Comments(0)//myrablogg.rodarummet.net/#post91