Myra(b)loggen

Myra(b)loggen

Om Myra(B)loggen

Myra(b)loggen är en del av Myrasidan www.myraboats.tk
Kontakt marten.ohlsson@rodarummet.net
På Myrabloggen läser du om Myra båtar, båtliv, gästhamnar, båtmat, fritidsbåtar och båtkultur.#Blogg100 - sista dagen

#Blogg100Posted by Mårten Ohlsson Tue, April 15, 2014 10:55:32

Mitt #Blogg100 deltagande blev inte som jag tänkt mig i år. Goda förutsattes och idéer stannade just på idéstadiet. Det är bara att inse att när andra är halvvägs kastar jag in handduken.

En hel del inlägg har jag i alla fall läst, och det kommer jag att fortsätta med. Men till alla er tänker jag att tipsa om min favorit videoblogg "WhiteSpotPirates"

En videoblogg där vi var fredag får följa en ung tysk kvinna som sålt allt hon äger och som nu berättar och visar klipp om sin relation och vedermödor med Karl. Men var inte oroliga, hon klarar sitt Bechdel-test:

KARL är nämligen namnet på den bättre begagnade båt hon köpt sig i Panama och som hon med mycken möda och stort besvär så sakteliga gör shipshape för att kunna ”Untie the lines” och ge sig ut på sin drömresa. Karl är med anrdra ord en hon ;)
Bloggen är otroligt välgjord. De flesta båtbloggar och videor är otorligt sega, för långa klipp och för mycket tjat och ful musik, även när det är gjort av proffs. Här är det annorlunda snyggt och proffsigt filmat och redigerat men utan förlora den nära känslan.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann Holmberg Tue, April 15, 2014 11:47:38

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Hoppas du inte ger upp helt!
Tack för tipset, jag prenumererar från och med idag!